Over ons

fatburner met loopband

ONS VERHAAL

GYM ADDICT is opgericht en ontstaan in Nederland door een jong en sterk team. Wij zijn allemaal gek op sporten, maar merkten al snel dat alleen sporten niet genoeg is. Daarbij gebruikten wij graag supplementen. We hebben talloze producten uitgeprobeerd, maar waren nooit volledig tevreden.

Aangezien ons team erg graag verbetering ziet en streeft naar het best haalbare, kozen wij ervoor om onze eigen producten te produceren. De slogan is dan ook niet voor niets ‘Gym is not just an addiction’. Wij geloven erin dat sporten niet zomaar een simpele bezigheid is, het hoort in je lifestyle.

Wij weten uit ervaring hoe het is om vanaf 0 te moeten beginnen. Het was een grote uitdaging waarbij ons eet- en sportpatroon compleet omgegooid moest worden. Beetje bij beetje is het gegroeid en kregen wij een Gym Addiction. Nu is sporten niet meer weg te denken uit ons leven. 

 

GYM ADDICT is de ultieme aanvulling voor de trainingen die je in het dagelijks leven toepast! 

ONZE SPECIAL FEATURES

Bestel vandaag en ervaar alle gemakken!

SUPPORT

Heeft u vragen dan kunt u ten alle tijden mailen, wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

GRATIS VERZENDING

Vanaf 49,95 euro worden alle supplementen binnen Nederland gratis verzonden tot aan jouw deur.

BEWEZEN INGREDIENTEN

De ingrediënten zijn nauwkeurig gekozen, het is een samenstelling dat zich jaren bewezen heeft.

INTERNATIONAAL

GymAddict verstuurd alle producten internationaal op. Zowel binnen als buiten de EU.

Feedback

Van echte mensen die echt trainen!

Ik gebruik de supplementen van Gym Addict samen met mijn collega's en de jongens die ik train. Het helpt tijdens de trainingen die ik verzorg. De resultaten die ik boek dankzij de supplementen zijn zeer goed.
C. Ekinci
Personal trainer
Sinds ik de supplementen van Gym addict gebruik voel ik mij beter in de sportschool, het minste wat ik kan doen is een goede review achterlaten. Ik raad voornamelijk de pre-workout aan voor de extra boost.
J. Hajoui
Gym fannaat