Wat is een fatburner poeder?

Facts fatburner

Productoverzicht

GymAddict Fatburner helpt met het verliezen van vet. Door het gebruik van dit product zal het vetpercentage, of in ieder geval de vetmassa, zakken.

Vet wordt opgeslagen vanuit de voeding die we binnenkrijgen, en kan later aangesproken worden wanneer dat nodig is. Er zijn daarom verschillende manieren waarop een Fatburner kan werken.

De definitie van onze GymAddict Fatburner is dat ons supplement direct vetmetabolisme of energieverbruik verhoogt, vetopname vermindert, vetoxidatie tijdens activiteit verhoogt, of op andere manieren via lange termijn adaptaties vetmetabolisme vergroot. 

Makkelijker gezegd: GymAddict Fatburner helpt bij het verliezen van lichaamsvet door ervoor te zorgen dat het lichaam meer voorkeur heeft voor vetreserves als energie dan voor andere energievoorraden.

Waarom Fatburner poeder?

In de Fatburner zitten een aantal stimulanten, zoals het ingrediënt cafeïne, dat metabolisme verhoogt en de afbraak van vetweefsel kan verhogen. Daarnaast is bewezen dat onze ingrediënten ervoor kunnen zorgen dat je energieker wordt en meer gaat bewegen, wat op zijn beurt weer meer energie kost.

Een ander voordeel van het product is dat er minder vet wordt opgeslagen. Niet alleen door het uitbesteden van energie, maar ook omdat het een onderdrukkend effect heeft op hongergevoel en energie-inname. Verder heeft GymAddict Fatburner een positief effect op focus en concentratie.

 

Waarom zou je een Fatburner poeder gebruiken?

De belangrijkste reden is dat een Fatburner helpt bij het verliezen van lichaamsvet door ervoor te zorgen dat het lichaam meer voorkeur heeft voor vetreserves als energie dan voor andere energievoorraden. Bovendien bevat een Fatburner stimulanten, zoals cafeïne, die het metabolisme verhogen en de afbraak van vetweefsel kunnen verhogen.

Ook kan een Fatburner ervoor zorgen dat je energieker wordt en meer gaat bewegen, wat op zijn beurt weer meer energie kost. Daarnaast kan het product ervoor zorgen dat minder vet wordt opgeslagen, zowel door uitbesteding van energie als door het onderdrukkende effect op hongergevoel en energie-inname. Bovendien heeft een Fatburner een positief effect op focus en concentratie. Kortom, een Fatburner biedt veel voordelen voor degenen die op zoek zijn naar een effectieve manier om lichaamsvet te verliezen en een gezonde levensstijl te behouden.

Gebruik en dosering

De GymAddict Fatburner kan vermengd worden met water om zo de shake te maken.
Dit kan gemakkelijk worden ingenomen met onze GymAddict Shaker of een flesje water. Natuurlijk zit er ook een speciale schep/scoop voor de juiste inname hoeveelheid.

 

GymAddict Social media

Houd ons in de gaten op social media voor de laatste updates en aanbiedingen! Volg ons op FacebookInstagram en Twitter voor inspiratie, tips en nog veel meer. We kijken ernaar uit om verbonden te blijven en samen te werken aan een gezonde levensstijl. Tot snel op social media!

Lees ook meer op onze blog: Wat is een pre-workout poeder of kom weer te weten over: maximale prestaties krijgen met supplementen

Shake jij al mee?

Andere blogs

Fitness schema voor vrouwen

Fitness Schema's voor Vrouwen: Hoe... read more

Full body workout

Full body workout, waarom zou... read more

Wat is lean bulken en hoe doe ik dat?

Alles wat je moet weten... read more

ultiemeworkout thuisworkouts

De Gids Voor Effectieve Thuisworkouts Met GymAddicted

Introductie: Wil je thuis aan... read more

GymAddict store | Wat is een fatburner poeder?

pre-workout poeder

Introductie: Pre-workout poeders zijn een populair... read more

eiwit poeder

Wat is een eiwit poeder

Introductie: Eiwit poeder is een populair... read more

afvallen met supplementen

Afvallen met supplementen

Supplementen en afvallen: Afvallen kan een... read more

GymAddict store | Wat is een fatburner poeder?

Hoe val ik snel af?

Snel en effectief afvallen kan... read more