Wat is een Pre-workout poeder?

Pre-workout facts

Productoverzicht

Onze GymAddict Pre-workout poeder is, zoals de naam al zegt, een supplement dat je inneemt voordat je aan je workout begint. Het is algemeen bekend dat je na een workout je lichaam meteen moet voorzien van proteïne/eiwitten en andere voedingsstoffen. Maar, als je vóór je workout niet voldoende eet (of geen pre-workout supplement neemt), ontstaat er verzuring in je spieren. Hierdoor wordt het steeds lastiger om het optimale uit je training te halen. Wist je dat als je te lang doortraint en niet voldoende vetreserves hebt je zelfs bestaande spiermassa af kunt breken omdat je lichaam toch op zoek moet naar energie voor je activiteiten?

Ingredienten

Onze GymAddict Pre-workout bevat een unieke formule van ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd om jou te helpen het maximale uit je training te halen. Samenstelling                          per 100 gram                                     per 7 gram energetische waarde             142,9 Kcal/ 606,4 KJ                         10,0 Kcal/ 42,4 KJ vetten                                       1,5 gram                                             0,1 gram waarvan verzadigd            1,5 gram                                             0,1 gram Koolhydraten                           30,4 gram                                           2,1 gram waarvan suikers                 3,0 gram                                             0,2 gram Eiwitten                                     14,4 gram                                           1,0 gram Ingrediënten met fysiologische werking per dosering van 7 gram: Creatine Monohydraat                       1500 mg L-Tyrosine                                             1000 mg L-Carnitine                                              500 mg L-Theanine                                              200 mg Cafeïne Anhydraat                                100 mg Cafeïne uit Guarana                               10 mg maltodextrine, creatine monohydraat, l-tyrosine, anti-klontermiddel: soliciumdioxide, l-carnitine, voedingszuur: citroenzuur, groene thee extract, l-theanine, natuurlijk aroma, cafeïne anhydraat, kleurstof: rode biet, zoetstof: sucralose, guarana extract.

Waarom Pre-Workout?

Om ervoor te zorgen dat je spieren voldoende energie hebben tijdens het trainen is het zaak dat je van te voren genoeg voedingstoffen in je lichaam hebt die je kunt gebruiken om deze energie te leveren. Onze GymAddict Pre-workout is, in combinatie met een gezonde maaltijd, speciaal gemaakt om aan die behoefte te voldoen.

Waarom is GymAddict Pre-workout de beste keuze voor jouw workout?

Onze GymAddict Pre-workout is speciaal ontworpen om jou te voorzien van de juiste voedingsstoffen voor een optimale workout. Met ingrediënten zoals cafeïne, beta-alanine en arginine, zorgt deze pre-workout ervoor dat je spieren voldoende energie hebben, waardoor je langer en harder kunt trainen. Bovendien bevat het ook whey proteïne, waardoor je spieren sneller kunnen herstellen na een zware training. Kortom, met GymAddict Pre-workout zet je de stap naar een efficiëntere en effectievere workout.

Hoe gebruik je GymAddict Pre-workout voor de beste resultaten?

GymAddict Pre-workout is gemakkelijk te gebruiken en kan worden gemengd met water voor een snelle shake voorafgaand aan je training. Het is belangrijk om de juiste dosering te gebruiken, die wordt aangegeven op de verpakking en in de bijgeleverde scoop. Het is ook aan te raden om de pre-workout te nemen in combinatie met een gezonde maaltijd voor een optimaal resultaat. Probeer ook onze whey proteïne voor een compleet supplement programma voor de beste resultaten.

Gebruik en dosering

Het pre-workout supplement is in poedervorm en kan vermengd worden met water om zo een shake te maken. Dit kan worden gedaan met een GymAddict shaker of een flesje water. Er zit ook een special schepje/scoop in de GymAddict Pre-workout met de juiste dosering voor een persoon per training.

GymAddict Social media

Houd ons in de gaten op social media voor de laatste updates en aanbiedingen! Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter voor inspiratie, tips en nog veel meer. We kijken ernaar uit om verbonden te blijven en samen te werken aan een gezonde levensstijl. Tot snel op social media! Lees ook meer op onze: Wat is een whey protein Shake jij al mee?

Andere blogs

Fitness schema voor vrouwen

Fitness Schema's voor Vrouwen: Hoe... read more

Full body workout

Full body workout, waarom zou... read more

Wat is lean bulken en hoe doe ik dat?

Alles wat je moet weten... read more

ultiemeworkout thuisworkouts

De Gids Voor Effectieve Thuisworkouts Met GymAddicted

Introductie: Wil je thuis aan... read more

GymAddict store | Wat is een Pre-workout poeder?

pre-workout poeder

Introductie: Pre-workout poeders zijn een populair... read more

eiwit poeder

Wat is een eiwit poeder

Introductie: Eiwit poeder is een populair... read more

afvallen met supplementen

Afvallen met supplementen

Supplementen en afvallen: Afvallen kan een... read more

GymAddict store | Wat is een Pre-workout poeder?

Hoe val ik snel af?

Snel en effectief afvallen kan... read more