Wat is Whey Proteïn?

Facts whey protein
Whey proteïn
Whey Protein Gym Addict

Productoverzicht

GymAddict Whey Proteïn is een melkeiwit dat snel door het lichaam wordt opgenomen, en daarom perfect geschikt voor spieropbouw. Dit, in combinatie met dat Whey Proteïn de hoogste waardes spiereiwitsynthese bevat, maakt het een ideale shake voor na je workout. 

Spiereiwitsynthese is namelijk de belangrijkste drijvende kracht achter spiergroei.
Ook bevat de eiwitshake leucine, het belangrijkste aminozuur dat ons lichaam aanspoort om nieuw spierweefsel op te bouwen. Whey Proteïn is daarom ook niet zonder reden een erg populaire shake.

Waarom Whey Proteïn?

Onze voeding voorziet niet altijd in de proteïnen/eiwitten die nodig zijn voor sporters om spiermassa op te bouwen. We kunnen per maaltijd maar een bepaalde hoeveelheid voedsel innemen. De hoeveelheid proteïnen/eiwitten om spieren op te bouwen zijn hierdoor soms moeilijk te bereiken.

Om de tekorten proteïne/eiwitten aan te vullen hebben wij van Gymaddict onze eigen Whey Protein op de markt gebracht. Dus: heb je net een sportsessie achter de rug? Drink dan een Whey Proteïn shake!

Gebruik en dosering

Je kunt GymAddict Whey Proteïn het beste een half uur na je training nemen. Het kan vermengd worden met water of melk om. Dit kun je innemen met onze GymAddict Shaker, die speciaal voor dit soort shakes is gemaakt. Natuurlijk zit er ook een speciale schep/scoop bij zodat je de juiste hoeveelheid van de eiwitten inneemt. 

 

Whey poeder

Whey proteïnepoeder is een populaire keuze onder sporters omdat het snel door het lichaam wordt opgenomen en de hoogste waardes spiereiwitsynthese bevat. Dit is de belangrijkste drijvende kracht achter spiergroei. Bovendien bevat whey proteïnepoeder leucine, het belangrijkste aminozuur dat ons lichaam aanspoort om nieuw spierweefsel op te bouwen.

GymAddict Whey Proteïn is een ideale shake voor na een workout om te helpen bij de opbouw van spieren. Het is een geweldige manier om tekorten aan proteïnen/eiwitten in onze dagelijkse voeding aan te vullen. Onze Whey Proteïn kan eenvoudig worden vermengd met water of melk en wordt meestal een half uur na een training genomen. Volg ons op social media voor de laatste updates en aanbiedingen!

De voordelen van Whey Proteïnepoeder voor spiergroei

Whey Proteïnepoeder is een van de meest populaire supplementen onder sporters en fitnessliefhebbers. Dit komt omdat het een van de meest effectieve manieren is om spiergroei te stimuleren en sneller te herstellen na een training. Er zijn tal van voordelen verbonden aan het gebruik van Whey Proteïnepoeder, waaronder:

  • Snellere opname van eiwitten: Whey Proteïnepoeder wordt snel door het lichaam opgenomen, waardoor de spiereiwitsynthese sneller plaatsvindt en de spieren sneller herstellen.

  • Hogere waardes spiereiwitsynthese: Whey Proteïnepoeder bevat de hoogste waardes spiereiwitsynthese, waardoor het een ideale shake is voor na een workout.

  • Leucine: Whey Proteïnepoeder bevat leucine, het belangrijkste aminozuur voor spiergroei.

  • Aanvulling op voeding: Onze voeding voorziet vaak niet in de hoeveelheid eiwitten die nodig zijn voor spiergroei, Whey Proteïnepoeder is een efficiënte manier om deze tekorten aan te vullen.

  • Verschillende smaken: Whey Proteïnepoeder is verkrijgbaar in verschillende smaken. Hierdoor is het eenvoudig om een smaak te vinden die je lekker vindt.

Dit zijn slechts enkele van de voordelen van Whey Proteïnepoeder voor spiergroei, maar er zijn nog veel meer. Als je serieus bezig bent met spiergroei, dan is Whey Proteïnepoeder een must-have supplement om aan je routine toe te voegen.

GymAddict Social media

Houd ons in de gaten op social media voor de laatste updates en aanbiedingen! Volg ons op Facebook, Instagram en Twitter voor inspiratie, tips en nog veel meer. We kijken ernaar uit om verbonden te blijven en samen te werken aan een gezonde levensstijl. Tot snel op social media!

Lees ook meer op onze blog: Wat is een fatburner of kom weer te weten over: maximale prestaties krijgen met supplementen

Shake jij al mee?

 

Andere blogs

Fitness schema voor vrouwen

Fitness Schema's voor Vrouwen: Hoe... read more

Full body workout

Full body workout, waarom zou... read more

Wat is lean bulken en hoe doe ik dat?

Alles wat je moet weten... read more

ultiemeworkout thuisworkouts

De Gids Voor Effectieve Thuisworkouts Met GymAddicted

Introductie: Wil je thuis aan... read more

GymAddict store | Wat is Whey Proteïn?

pre-workout poeder

Introductie: Pre-workout poeders zijn een populair... read more

eiwit poeder

Wat is een eiwit poeder

Introductie: Eiwit poeder is een populair... read more

afvallen met supplementen

Afvallen met supplementen

Supplementen en afvallen: Afvallen kan een... read more

GymAddict store | Wat is Whey Proteïn?

Hoe val ik snel af?

Snel en effectief afvallen kan... read more